Apartamenti 0611

60,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 82 m2, i orientuar në Lindje dhe Veri. Tualeti aksesohet nga korridori në hyrje. Dhomat e gjumit jane të vendosura pranë njëra-tjetrës duke mos ndikuar me flukset e tyre në organizimin e ambientit të ditës. Llozha e mirëpozicionuar në kënd të objektit me fushëpamje të dyfishtë aksesohet nga dhoma matrimoniale.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
6
Kati: 
1
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
82.0m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2