Apartamenti 0632

47,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 64 m2, i orientuar në Lindje. Hyrja e tij të fton në ambientin e ditës i cili, sikurse dhoma e gjumit dhe tualeti ka një sipërfaqe të bollshme. Llozha e apartamentit komunikon me ambientin e ditës, pozicionuar në anë të tij duke krijuar një kënd të këndshëm për ambientin e ngrënies.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
6
Kati: 
3
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
63.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2