Apartamenti 0635

49,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 66.9 m2. Sipërfaqja e bollshme e çdo ambienti, orientimi shumë i mirë nga Jugu dhe Perëndimi, pamja e sistemuar nga oborri i brendshëm, hyrja fillimisht në korridor, e bëjnë shumë të preferuar këtë apartament.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
6
Kati: 
3
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
66.9m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2