Apartamenti 0637

46,000 €

Apartament 1+1, me siperfaqe 61 m2, i orientuar ne Perendim dhe Veri. Organizimi i brendshem shume i mire, siperfaqja optimale dhe orientimi i dyfishte e kthejne ne nje nder apartamentet me te mire te te gjithe kompleksit. 

Hyrja fillimisht ne korridor, ne te cilin pozicionohet dhe tualeti, duke vazhduar me pas me ambjentin e dites kuadratik dhe llozhen e cila distancon komplet fasaden veriore te apartamentit permireson ndjeshem kushtet e jetes ne apartament.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
6
Kati: 
3
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
60.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2