Apartamenti 0648

71,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 97 m2. Apartamenti ka një organizim shumë të mirë, me një ndarje të qartë të zonës së ditës me atë të natës. Ambienti i ditës ka dy hapësira të veçanta, ku këndi i ngrënies pozicionohet disi më i veçuar. Dhoma e matrimoniale ka tualet të dedikuar, çka sjell përmirësim të ndjeshëm të funksionalitetit dhe përditshmërisë në apartament.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
6
Kati: 
4
Orientimi: 
Veri
Lindje
Sip.: 
97.4m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2