Apartamenti 0653

52,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 70 m2. Ambienti i ditës dhe vetë apartamenti me orientimin e tij të dyfishtë nga Jugu dhe Lindja, ajrosen dhe ndriçohen shumë mirë gjatë gjithë ditës. Tualeti aksesohet nga korridori në hyrje ndërsa dhoma e gjumit pozicionohet në mënyrë të tillë që të mos cënojë funksionalisht ambientin e ditës me flukse shtesë lëvizje.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
6
Kati: 
5
Orientimi: 
Jug
Lindje
Sip.: 
70.3m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2