Apartamenti 0668

71,000 €

Apartament 2+1, me siperfaqe 97 m2. Apartamenti ka nje organizim shume te mire te brendshem, me nje ndarje te qarte te zones se dites me ate te nates. 

Me formen ne plan, ambjenti i dites ka 2 hapesira te vecanta, ku kendi i ngrenies pozicionohet me i vecuar. Dhoma e gjumit e prinderve ka tualet te dedikuar, cka sjell permiresim te ndjeshem te funksionalitetit dhe perditshmerise ne apartament.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
6
Kati: 
6
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
97.4m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2