Apartamenti 0684

45,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 61 m2. Sipërfaqja e bollshme e çdo ambienti, orientimi shumë i mirë nga Jugu dhe pamja e sistemuar nga oborri i brendshëm, e bëjnë këtë apartament një ndër më të mirët e të gjithë kompleksit.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
6
Kati: 
8
Orientimi: 
Jug
Sip.: 
60.6m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2