Apartamenti 0712

68,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe totale 93 m2, i orientuar në Lindje. Apartamentit me sipërfaqe minimale dhe të rregullt, me ambientin e ditës, dhomën e gjumit, dhe tualetin, i ankesohet një sipërfaqe e konsiderushme depo e cila mund të përdoret për shtim të ambienteve akomoduese, përshembull hapësira zbavitje për bilardo, pingpong etj.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
7
Kati: 
1
Orientimi: 
Lindje
Sip.: 
93.4m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2