Apartamenti 0926

46,000 €

Apartament 1+1, me sipërfaqe 63.7 m2, me orientim nga Veriu dhe Perëndimi. Hyrja për në apartament realizohet nëpërmjet zonës së ditës, e cila shtrihet në formë L, për t’i dhënë gatimit dhe ngrënies një seksion dhe ndejtjes një seksion më vete. Kjo zonë ka tre dritare me dy orientime të ndryshme, duke bërë që drita dhe ajri i pastër të mos mungojnë në apartament. Në dy krahët e zonës së ditës shtrihen dhoma e gjumit dhe tualeti me dritare.

Njësi: 
Apartament 1+1
Shkalla: 
9
Kati: 
2
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
63.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2