Apartamenti 0956

66,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 90.2 m2, me orientim nga Veriu dhe Perëndimi. Në hyrje të apartamentit, në të majtë, ndodhet tualeti kryesor, dhe përballë dhoma e fëmijëve. Në vijim është salloni i cili komunikon me llozhën në cep të apartamentit. Dhoma matrimoniale ka sipërfaqe tejet të bollshme dhe tualet të dedikuar.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
9
Kati: 
5
Orientimi: 
Veri
Perëndim
Sip.: 
90.2m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2