Apartamenti 0965

71,000 €

Apartament 2+1, me sipërfaqe 96.7 m2, me orientim nga Jugu dhe Perëndimi. Hyrja realizohet nëpërmjet një korridori në formë L, ku në të majtë është tualeti i apartamentit dhe përballë dhoma e fëmijëve. Zona e ditës me orientimin e saj të dyfishtë dhe sipërfaqe optimale, komunikon me llozhën në njërën anë dhe me dhomën matrimoniale në anën tjetër.

Njësi: 
Apartament 2+1
Shkalla: 
9
Kati: 
6
Orientimi: 
Jug
Perëndim
Sip.: 
96.7m2

Kërko njësinë tënde!

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
700 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,100 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2