fbpx MANGALEM 21 | Ali Demi - Tirana

MANGALEM 21

Përshëndet të ardhmen.

Projekt i realizuar nga studio e arkitekturës OMA me qendër në Rotterdam, Hollandë, e krijuar në 1975 nga Rem Koolhaas.
Projekti do të jetë një stoli në qytetin e Tiranës, i cili do të krijojë vazhdimësi me pjesën ekzistuese të qytetit.

Apartamente në shitje në Tiranë

Kliko njërin prej objekteve më poshtë dhe prenoto tani!

 

Apartamente ne shitje ne Tirane

Apartamente të projektuara për të përballuar Tërmete deri në 10 ballë.

-Breza antisizmik të lidhur me strukturën.
-Kolonçina përforcuese në muret e gjatë.
-Kolonçina përforcuese në çarjet e fasadës.
-Inkastrim i mirë i arkitrarëve.
-Rrjetë lidhëse në bashkimin e mureve me trarët/soletën.
-Shkumë poliuretani për ndarjen e tullës nga struktura.
-Shkumë poliuretani për fiksimin e sipërm të muraturës.

Shiko Video  

Apartamente ne shitje ne Tirane

Efiçencë Termike në ndërtim.

Leshi i gurit është një barrierë e mirë termike që çon në konsum më të vogël të energjisë. Për banorët kjo do të thotë apartament e freskët në verë dhe e ngrohtë në dimër, dhe faturat e energjisë do të jenë më të ulëta. Cilësitë e këtij materiali do të sigurojnë një përmirësim të ndjeshëm edhe përkundrejt zhurmave.

Shiko Video  

Apartamente ne shitje ne Tirane

Apartamente me Ventilim të pavarur.

Ventilimi është një nga sistemet më të rëndësishme të jetës në apartament. Puset individuale që Kontakt aplikon në ndërtesat e tij eleminojnë qarkullimin e aromave të gatimit ndërmjet apartamenteve, duke përmirësuar ndjeshëm kushtet e jetesës.

Shiko Video  

Apartamente me Termoizolim
me Lesh Guri Rockwool

mure të jashtëm - dysheme – taracë

Shiko Detajin  

Dritare me Alumin Termik

Dritaret me alumin termik përbëhen nga xham i dyfishtë dhe grila alumini me dimension standart 1770x1755 mm. Ngjyra e profilit të dritares në interier është e bardhë, ndërsa në eksterier është aplikuar sipas paletës së ngjyrave, të përbërë nga 14 pigmente të ndryshme. Kombinim estetik dhe teknik i përsosur për të siguruar harmoni me ngjyrat e fasadës, izolim termik, akustik dhe mbrojtje ndaj lagështisë.

Shiko Detajin  

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Apartamente ne shitje ne Tirane

 

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2022

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
800 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2