fbpx Depo në shitje në Tiranë - Depo 0214 | MANGALEM 21

Depo 0214

6,000 €

Depo, e pozicionuar poshtë shkallës në katin e parë të objektit. Rampa e shkallës i mbivendoset nga sipër, duke e kufizuar disi në lartësi sa më shumë në thellësi të njësisë të futemi, por e konturon më së miri duke e bërë një depo të pastër dhe të sigurtë.

Depo në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 2 Kati 1
Njësi: 
Depo
Shkalla: 
2
Kati: 
1
Sip.: 
13.4m2

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2020

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
750 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2