fbpx Depo në shitje në Tiranë - Depo 2713 | MANGALEM 21

ikonat lart

Depo 2713

6,000 €
Njësi: 
Depo
Shkalla: 
27
Kati: 
1
Sip.: 
12.8m2
Depo në shitje në Tiranë - Mangalem 21 Shkalla 27 Kati 1

Çfarë po prisni?
Shtëpia juaj e ëndrrave ndodhet këtu!

Rezervo një takim me agjentët tanë për asistencë profesionale si dhe për të parë nga afër projektet tona!

Telefono Tani Whatsapp Online Chat

Rezervo Takim

:

Kërko njësinë tënde

Kontakt Shpk

A  Pasho Hysa Nr 26-0714 AL-1004 Tiranë
C  +355684049444  [email protected]
 kontakt.al

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2023

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
800 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2