fbpx Dritare | MANGALEM 21

Dritare

Dritare alumini termike përbëhet nga xham i dyfishtë dhe grila alumini me dimension standart 1770x1755 mm. Ngjyra e profilit të dritares në interior është e bardhë, ndërsa në eksterior është sipas paletës së ngjyrave, të përbërë nga 14 pigmente. Kombinim estetik dhe teknik i përsosur, për të siguruar harmoni me ngjyrat e fasadës, izolim termik, akustik dhe mbrojtje ndaj lagështisë.

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2021

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
800 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2