fbpx Produkti | MANGALEM 21

Zgjidh shkallën

Apartamente në shitje në Tiranë

Kliko njërin prej objekteve më poshtë dhe prenoto tani!

 

Kërko për Apartament / Dyqan / Parkim

Abonohuni për t'u njoftuar mbi ofertat tona më të fundit
 

 Kontakt © 2022

X

Çmime

Apartamente duke filluar nga:
800 Euro/m2

Dyqane duke filluar nga:
1,150 Euro/m2

Parkime:
500 Euro/m2